Autohuolto Helsinki

Olemme Helsingin Pitäjänmäessä toimiva autohuolto. Haluamme tarjota pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi) parasta mahdollista autohuoltoa juuri sinulle. Teemme autosi huollon tarpeidesi mukaan, oli se sitten määräaikaishuolto, vuosihuolto, keväthuolto, syyshuolto tai jokin muu tarve autosi huoltamiseen tai korjaamiseen.
Ota yhteyttä »

Autohuolto toimii nopeasti

P&T Autohuolto toimii kerralla kuntoon -periaatteella. Pyrimme saamaan autosi huollon valmiiksi saman päivän aikana. Vastuullinen toiminta sekä asiantunteva ja koulutettu henkilökuntamme on aina palveluksessasi, kun autosi tarvitsee huoltoa. Käytämme alkuperäisiä tai alkuperäisiä vastaavia varaosia, jolloin autosi takuu säilyy.

P&T Autohuollon toimipisteen julkisivu

Miksi autosi kannattaa huoltaa?

Autollasi on erilaisia huoltotarpeita, kuten määräaikaishuollot. Määräaikaishuollot ovat autotehtaiden asettamia huoltotoimenpiteitä, joita autoosi tehdään, jotta sen takuu säilyy. Huollon tarve on sidottu aika- tai kilometrimäärään. Siksi autoasi kannattaa huollattaa sen toimivuuden ja turvallisuuden takia.

Moottorin huolto

Auton moottori kaipaa kaikenlaista huolenpitoa, kuten öljyn ja suodattimien vaihtoa. Moottoriöljy ja suodatin tulee vaihdattaa valmistajien suositusten mukaisesti. Myös ilma- ja polttoainesuodatin tulee vaihtaa huolto-ohjelman mukaisesti. Sytytystulppien vaihdot kuuluvat bensiinimoottorien huolto-ohjelmaan. Ne vaihdetaan tiettyjen kilometrien välein, jotka ovat 60 tkm, 90 tkm tai 120 tkm, riippuen sytytystulpan ominaisuudesta.

Pidämme autostasi huolta säännöllisesti

Meillä on tarpeelliset välineet suorittaa määräaikaishuolto autoosi niin, että autosi takuu säilyy. Näin ollen autolla on turvallista ajaa, eikä sinun tarvitse muuta kuin nauttia autollasi ajamisesta. Myös vanhemmat autot vaativat huoltoa ja tarkistuksia. Olemme laatineet erilaisia huoltoja, kuten kevät- ja syyshuollot, joissa yleensä vaihdamme moottoriöljyt ja suodattimen ja tarkastamme autosi ajokunnon. Oli autosi sitten uusi tai vanhempi, sinun kannattaa olla yhteydessä meihin, niin voimme katsoa autoosi tarvittavan huollon.

 

Autoja huollossa P&T Autohuollon tiloissa

Myös seuraavat huoltotoimenpiteet ovat tärkeitä

Moottorin sydän eli jakohihna/-ketju on syytä vaihtaa valmistajan suosituksien mukaan. Jakohihnan vaihto tehdään moottorivalmistajan ohjeiden mukaisesti ja käytämme laadukkaita alkuperäisiä tai alkuperäisiä vastaavia osia. Myös vesipumppu on usein syytä vaihtaa samalla. Moniurahihnat on myös hyvä vaihtaa aika ajoin. Tarkistamme samalla taittorullien ja kiristimen kunnon. Voimansiirto eli vaihteisto kuuluu huoltaa tietyn kilometrimäärän tai ajan puitteissa.

Teemme öljynvaihdot automaatti/manuaalivaihteistoon, etuperä, kulmavaihde, haldex eli awd, tasauspyörästö. Automaattivaihteiston öljy vaihdetaan kierrättämällä tai huuhtelemalla vanha öljy uuteen, jolloin saadaan paras mahdollinen tulos. Ennen vaihteistoöljyn vaihtoa voi myös vaihteiston pestä sisäisesti – tällä toimenpiteellä vielä parannetaan tulosta. Haldex eli nelivedon öljy ja suodatin vaihdetaan valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Autosi huoltoon kuuluu myös erilaisten nesteiden vaihdot, kuten jarru- ja jäähdytinneste.

Autohuolto tarkastaa:

  • valot
  • alustan
  • nivelet
  • jarrut
  • pakoputkiston
  • renkaat
  • sisäpuolen varusteet
  • luemme vikakoodit
  • tarkastamme akun kunnon

Tarjoamme myös katsastuspalvelun, jolloin katsastamme autosi puolestasi.

 

P&T Autohuolto Helsinki Pitäjänmäessä

Me P&T Autohuollossa olemme valmiina palvelemaan sinua joustavasti, ripeästi, kerralla kuntoon ja ammattitaitoisesti. Siis tervetuloa P&T Autohuoltoon Helsinkiin Pitäjänmäkeen. Palvelemme arkipäivisin klo 8-17. Soita 040 506 5405 ja varaa huoltoaika!

Autohuolto Helsinki – Ota yhteyttä!