Autokorjaamo Helsinki

P&T Autokorjaamo toimii Helsingin Pitäjänmäessä, jossa olemme toimineet noin 10 vuotta. Hoidamme autosi kuntoon kokemuksen tuomalla laajalla ja luotettavalla ammattitaidolla.
Ota yhteyttä »

Autokorjaamo P&T hoitaa autosi kuntoon

Palveluitamme:

  • Monipuolisiin korjauspalveluihimme kuuluvat mm. jarrut, alusta kuten tukivarret, puslat, iskunvaimentimet, jouset sekä ohjauksen osat.
  • Toteutamme myös voimansiirtoon liittyvät korjaukset kuten kytkin, vetoakselit, kardaanit, neliveto eli awd sekä vetopyörästö.
  • Jakopään remontit sisältäen jakohihnan ja ketjun, säätyvät nokka-akselin pyörät eli VVT ja vesipumppuvaihdot.
  • Pakoputken vaihdot- ja korjaukset.
  • Ilmastointihuolto- ja korjaukset.
  • Diagnostiikka vikakoodien luku, tyhjäys, vianetsintä ja korjaus.
  • Katsastuspalvelu, obd-luku, päästömittaus.
  • Renkaiden vaihto ja tasapainoitus.
  • Meillä saat myös katsastuspalvelun, jolloin katsastamme autosi puolestasi.

Täyden palvelun autokorjaamo

P&T Autokorjaamo korjaa autosi jarrut sisältäen jarrupalat, -levyt, -sylinterit, -letkut/-putket ja vaihdamme jarrunesteen. Autosi alustan korjaaminen on meille arkipäivää. Siihen kuuluvat erilaisten puslien ja tukivarsien vaihdot sekä iskunvaimentimien ja jousien tarkistus ja korjaus. Ohjauksen osat, kuten raidetangon päät, raidetangon ohjausvaihde, tehostinpumput ja nesteet, ovat alustan tärkeimpiä osia. Toteutamme myös autosi aurauskulmien säädön. Voimansiirto, kuten kytkimen vaihto, on tarkkaa työtä ja yleensä sen vaihtamiseen tarvitaan erikoistyökaluja. Vaihdamme kytkinpaketit, vauhtipyörät ja painelaakerit ammattitaitoisesti ja työn vaatimalla tarkkuudella. Kytkimen vaihdon yhteydessä tarkastamme myös kaksoismassavauhtipyörän ja vaihdamme sen  tarpeen vaatiessa.

Vaihteistotyöt

P&T Autokorjaamo vaihtaa myös vaihteistoja, vetoakseleita, niveliä vetoakseliin sekä suojakumeja. Vetoakselin yleisimmät korjaukset ovat suojakumien vaihtoa. Myös vetoniveliä on mahdollista uusia. Teemme myös automaattivaihteiston öljynvaihtoja. Vaihteistoöljy vaihdetaan kierrättämällä tai huuhtelemalla vanha öljy uuteen, jolloin saadaan paras mahdollinen tulos. Vaihteiston voi myös pestä sisäisesti ennen vaihteistoöljyn vaihtoa. Tällä toimenpiteellä parannetaan lopputulosta. Automaattivaihteistoon kuuluvalla diagnostiikalla pystytään lukemaan vaihteiston vikakoodit sekä nollaamaan ne. Pystymme myös lukemaan antureiden ja säätöyksikön toiminnan ajon aikana ja myös nollaamaan mukautuvuudet ja öljyn vaihdon. Vaihdamme automaattivaihteistoja, ja tuomme maahan korjattuja sekä uusia vaihteistoja.

Autokorjaamo huoltaa ja korjaa myös nelivetoautot

AWD eli neliveto luo myös haasteita huoltamiseen ja korjaamiseen. Öljy ja suodatin on uusittava haldexiin tietyn kilometrimäärän jälkeen. Myös joissakin merkeissä kulmavaihteen ja peräöljy on vaihdettava. Myös AWD:ssä on oma diagnostiikka, jolla sen toimintaa voidaan tarkastella. Teemme haldex- ja peränvaihtoja. Moottorin jakopään korjaukseen kuuluvat seuraavat osat eli jakohihnasarja sis. hihnan, rullat ja vesipumpun.

Hihnojen vaihto

Joissakin bensiinimoottoreissa on nokka-akseleissa VVT-yksikkö, joka säätää nokan ajoitusta ajon aikana. Se on syytä tarkistaa samalla hihnan vaihdon yhteydessä, niitäkin olemme joutuneen vaihtamaan. Moniurahihnat ja kiristin on syytä vaihtaa myös samalla jakohihnan vaihdon yhteydessä. Jakoketjunvaihdolla ei ole vaihtoväliä. Niitä olemme vaihtaneet yleensä, kun moottorista alkaa kuulua omituisia ääniä tai moottori ei toimi kunnolla, jolloin olemme todenneet ketjun olevan vaihtokunnossa.

Autokorjaamo ja rengashuoltopalvelut

Ilmastointihuolto ja rengastyöt

Ilmastointihuolto tai -korjaus onnistuu autokorjaamomme laitteistolla, ja saamme autosi viilentymään kesähelteillä. Pakoputken korjaukset ovat erilaisten osien, kuten katalysaattorin, äänenvaimentimien ja kannakkeiden vaihtoa. Teemme myös päästömittauksia (bensiinimoot.) sekä obd-lukua. Autokorjaamo suorittaa renkaiden vaihtoa ja tasapainoitusta. Rengashotellia meillä ei ole, mutta tarvittaessa hoidamme asiakkaidemme rengastyöt.

Ota yhteyttä ja varaa aika

Kaikki edellä mainitut työt teemme ammattitaidolla ja ylpeydellä. Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja turvallista autoilua huolehtimalla autoilijan puolesta auton kunnosta ja hyvinvoinnista. Noudatamme tiukkoja laatukriteereitä niin korjaustyössä kuin käyttämissämme varaosissa. Tervetuloa P&T autokorjaamoon Helsingin Pitäjänmäkeen!

Palvelemme arkipäivisin klo 8-17. Soita 040 506 5405 ja varaa huoltoaika!

Ota yhteyttä »