Renault huolto Helsinki

Olemme asiantunteva Renault-huolto Helsingin Pitäjänmäessä. Teemme muun muassa määräaikais- ja vuosihuoltoja sekä kevät- ja syyshuoltoja. Autosi kannattaa ehdottomasti huollattaa tasaisin väliajoin. Näin autosi pysyy toimikunnossa ja ajo on turvallista. Renault-huolto Helsinki – muista tuoda autosi autotehtaan asettamaan määräaikaishuoltoon ajallaan Renaultin huolto-ohjelman mukaisesti, niin autosi takuu säilyy.

Sinun ei tarvitse tietää, mitä autosi tarvitsee – P&T Autohuolto pitää huolta autostasi kokonaisvaltaisesti. Kun tuot autosi meille määräaikais- tai vuosihuoltoon, tarkistamme autosi ja käymme kanssasi läpi kaikki tarvittavat huoltotoimenpiteet.

Renault-huolto – palvelumme:

  • Moottoriöljy ja suodatin
  • Ilma- ja polttoainesuodatin
  • Sytytystulpat
  • Jakohihna ja jakoketju
  • Vesipumppu
  • Moniurahihna(t)
  • Taittorullat ja kiristimet
  • Voimansiirto eli vaihteisto ja alusta
  • Nesteiden vaihdot, esim. jarru- ja jäähdytinneste
  • Auton läpikäynti ja kokonaisvaltainen tarkastus

Käytämme laadukkaita auto tuotteita ja varaosia – huolto suoritetaan käyttäen Renault-alkuperäisosia tai niitä vastaavia varaosia.

Asentajamme ovat koulutettuja Renault-ammattilaisia ja laitteemme, kuten vikakoodien lukulaitteet, ovat tarkistettuja ja asianmukaisesti huollettuja. Huolto-ohjeemme ovat aina ajan tasalla ja käytössämme ovat nykyaikaiset huoltometodit.

Renault-huolto uusille ja vanhoille autoille

Mekaanikoillamme on erikoisosaamista Renault-huollosta ja meillä on kaikki tarpeelliset välineet määräaikaishuollon suorittamiseen niin, että autosi takuu säilyy. Teemme määräaikaishuollot autovalmistajan huolto-ohjelman ja suositusten mukaisesti.

Vanhemmalle autokannalle olemme laatineet erilaisia huolto kokonaisuuksia, kuten kevät- ja syyshuollon. Vaihdamme muun muassa moottoriöljyt ja öljynsuodattimen sekä tarkastamme autosi kunnon kokonaisvaltaisesti.

Huoltovälin pituus määräytyy yleensä joko ajan tai kilometrimäärän mukaisesti.

Oli Renaultisi tuliterä tai vanhempi, me huollamme ja korjaamme sen. Ole meihin yhteydessä, niin voimme selvittää autosi tarvitsemat huoltotoimenpiteet. Meiltä Renault huolto Helsingissä aina luotettavasti ja ammattitaidolla.

Soita ja varaa aika!

Huoltojonomme on normaalisti 2-5 päivää, joten pääset huoltoon usein jo samalla viikolla tai viimeistään seuraavalla viikolla. Ota yhteyttä ja soita meille, niin sovitaan sinulle aika Renault-huoltoon.

Soita ja varaa huoltoaika: 040 506 5405

Palvelemme arkisin klo 8-17.

P&T Autohuolto

Olemme palveleva ja ammattitaitoinen Renault-huolto, jolla on 35 vuoden kokemus autohuollosta. Emme ole halvin, emmekä kallein vaihtoehto – hintalaatu-suhteemme on kohdillaan. Osaavat ja koulutetut mekaanikkomme huoltavat auton kerralla kuntoon, yleensä yhden päivän aikana. Haluamme, että huolto on mahdollisimman nopea ja huoleton toimenpide sinulle. Meillä on myös katsastuspalvelu jolloin katsastamme autosi puolestasi.