Volkswagen huolto Helsinki

P&T Autohuolto on Pitäjänmäessä (Helsinki) toimiva Volkswagen-huolto. Huollamme paljon myös muita VAG-konsernin automerkkejä: Audi, Skoda ja Seat. Olemme toimineet alalla 35 vuotta, joiden aikana meillä on kertynyt huomattavaa erikoisosaamista – haluamme tarjota Volkswagenillesi parasta mahdollista huoltoa pääkaupunkiseudulla.

Kattava Volkswagen-huolto eri tarpeisiin

Huollamme autosi tarpeen mukaan. Teemme muun muassa määräaikaishuoltoja, vuosihuoltoja, keväthuoltoja ja syyshuoltoja. Palvelemme sinua kaikissa auton huoltoon ja korjaukseen liittyvissä asioissa. Meillä saat myös katsastuspalvelun, jolloin katsastamme autosi puolestasi.

Huollata autosi säännöllisesti – näin voimme parhaiten taata autosi toimivuuden sekä turvallisuuden.

Määräaikaishuollot

Määräaikaishuollot ovat autotehtaan asettamia huoltotoimenpiteitä. Nämä huollot tulee suorittaa ajallaan, jotta autosi takuu säilyy – huoltoajankohdat on määritetty joko ajallisesti tai kilometrien mukaan.

Volkswagen-huolto sisältää muun muassa moottoriöljyn ja suodattimien vaihdon. Muita huoltoja ovat esimerkiksi ilma- ja polttoainesuodattimen vaihdot sekä bensiinimoottoreissa sytytystulppien vaihdot. Määräaikaishuoltoihin kuuluvat myös jakohihnan, vesipumpun ja moniurahihnan vaihdot. Tarkistamme myös taittorullien ja kiristimen kunnon. Myös voimansiirto eli vaihteisto tulee huoltaa huolto-ohjelman mukaisesti.

Suoritamme kaikki autosi huoltotoimet valmistajan suositusten mukaisesti.

Käytössämme ovat kaikki tarpeelliset välineet ja laitteet asianmukaiseen työhön – autosi takuu säilyy. Keskity itse ajamiseen ja jätä muut asiat meidän huoleksemme.

Syys- ja keväthuollot

P&T Autohuollon Volkswagen huolto huoltaa myös vanhempia autoja. Syys- ja keväthuolloissa vaihdamme muun muassa moottoriöljyn sekä öljynsuodattimen. Tarkistamme myös autosi ajokunnon perusteellisesti. Teemme kaikki huolto- ja korjaustoimet, jotka autosi tarvitsee pysyäkseen kunnossa. Myös nesteiden vaihdot (esim. jarru- ja jäähdytinneste) ovat osa Volkswagen-huoltoa.

Kun autosi on huollon tarpeessa, ota meihin yhteyttä. Soita 040 506 5405 ja varaa aika Volkswagen-huoltoon. Huollamme autosi kerralla kuntoon. Huolto valmistuu normaalisti yhden päivän aikana.

Auton perusteellinen läpikäynti

Volkswagen-huolto pitää sisällään aina myös auton kokonaisvaltaisen tarkastuksen. Käymme läpi muun muassa valot, jarrut, nivelet, alustan, pakoputkiston, renkaat, akun sekä sisäpuolen varusteet. Lisäksi tarkistamme myös vikakoodit. Jos löydämme vikoja, korjaamme ne asianmukaisesti. Volkswagen huolto Helsingissä monipuolisesti ja luotettavasti P&T Autohuollolta.

P&T Autohuolto – Volkswagen huolto Helsinki

  • Autosi tulee kerralla kuntoon – Volkswagen-huolto valmistuu normaalisti yhdessä päivässä.
  • Toimintamme on vastuullista ja henkilökuntamme asiantuntevaa ja koulutettua.
  • Palvelemme sinua kaikissa huoltotarpeissa.
  • Osamaksu- tai luotto mahdollisuus.
  • Käytössämme ovat alkuperäisosat tai niitä vastaavat – autosi takuu säilyy.

P&T Autohuolto palvelee sinua ja autoasi kaikissa huoltoasioissa joustavasti ja ripeästi. Normaalisti huoltoaika onnistuu 2-5 päivässä soitostasi. Saat autosi kerralla kuntoon yhden päivän aikana. Tervetuloa osaavaan- ja palvelevaan autohuoltoon Helsingin Pitäjänmäkeen!

Volkswagen huolto Helsinki – Soita 040 506 5405 ja varaa huoltoaika!