Volvo huolto Helsinki

Tuo autosi Volvo huoltoon Helsingin Pitäjänmäkeen! Takuu säilyy ja saat autosi kerralla kuntoon. Volvo-huolto on erikoisosaamistamme, josta meiltä löytyy pitkäaikaista kokemusta. Ammattitaitoiset mekaanikkomme ja asianmukaiset laitteemme takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Huolehdimme kokonaisvaltaisesti, että Volvosi toimii ja pysyy kunnossa. Autosi toimivuus ja turvallisuus ovat meille kunnia-asioita.

Volvo-huolto uusiin ja vanhoihin autoihin

Huollamme sekä uusia että vanhemman ikäluokan autoja. Palveluihimme kuuluvat muun muassa määräaikais- ja vuosihuollot sekä syys- ja keväthuollot. Meillä on myös katsastuspalvelu. Volvo huolto Helsingissä P&T Autohuollolta aina ammattitaitoisesti.

Muista määräaikaishuollot – ja autosi takuu säilyy.

Määräaikaishuollot ovat Volvon asettamia huoltotoimenpiteitä. Volvo-huolto suoritetaan aina autosi huolto-ohjelman mukaisesti. Käytämme työssä alkuperäisosia tai niitä vastaavia tuotteita. Kun määräaikaishuollot tehdään huolto-ohjeistuksen mukaisesti ja ajallaan, Volvon myöntämä takuu säilyy ja autosi pysyy hyvässä kunnossa.

Volvo-huolto on koulutettujen ja kokeneiden mekaanikkojemme erikoisosaamista. Luotamme mekaanikkojemme työn jälkeen sataprosenttisesti. Ammattitaitoinen henkilökunta ja asianmukaisesti tarkistetut ja huolletut laitteet mahdollistavat laadukkaan ja luotettavan lopputuloksen.

Monipuoliset huollot kaikkiin autoihin

Oli auto uusi tai vanha, se kannattaa huollattaa tasaisin väliajoin. Näin auto pysyy varmasti moitteettomassa toimintakunnossa ja autolla ajo on turvallista kaikissa olosuhteissa.

Volvo-huolta pitää huolta autosi kunnosta ja turvallisuudesta – pidämme autostasi huolta kokonaisvaltaisesti. P&T Autohuollon huoltopalveluun kuuluu tilatun huoltotyön, lisäksi myös auton perusteellinen läpikäynti. Tarkastamme muun muassa valot, alustan kunnon, nivelet, jarrut ja moottorin nesteet. Käymme läpi myös pakoputkiston, renkaat ja sisävarusteet. Luemme lisäksi vikakoodit sekä tarkastamme akun kunnon.

Emme oleta sinun tietävän mitä kaikkia huoltotoimenpiteitä Volvosi tarvitsee. Me käymme autosi läpi ja suosittelemme sinulle tarpeellisia huoltotoimia.

Vaihdamme ja huollamme mm.

  • Moottoriöljyn ja suodattimen
  • Ilma- ja polttoainesuodattimen
  • Sytytystulpat
  • Jakohihnan ja jakoketjun
  • Vesipumpun
  • Moniurahihnan(t)
  • Taittorullat ja kiristimet
  • Voimansiirron eli vaihteiston ja alustan
  • Nesteet (esim. jarru- ja jäähdytinneste)

Käytämme huollossa vain laadukkaita varaosia – joko Volvon alkuperäisosia tai niitä vastaavia tuotteita.

Volvo huolto Helsinki – varaa aika huoltoon!

Huoltoon pääset yleensä 2-5 päivän sisällä soitostasi. Varaa huoltoaika puhelimitse, niin huollamme autosi kerralla kuntoon. Palvelemme arkipäivisin klo 8-17. Ota yhteyttä!

Soita ja varaa huoltoaika: 040 506 5405

P&T Autohuolto

P&T Autohuolto on pieni, muutaman mekaanikon autohuolto. Emme ole alan kallein, mutta emme myöskään halvin vaihtoehto – satsaamme laatuun ja perusteelliseen työnjälkeen. Mekaanikot tekevät työnsä huolellisesti ja ovat alan kokeneita ammattilaisia. Luotamme työnjälkeemme ja vastaamme aina työstämme. Huolto valmistuu kerralla ja nopeasti.

P&T Autohuolto – Volvo huolto Helsinki